Одвај го држев телефонот, но не можев да и одолеам на глетката и морав да ја споделам со вас.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено