Шери Кентмен станала полицајка на 18 години, одејќи по стапките на својот татко. Денес, 9 години подоцна, таа направи изненадувачки пресврт во својот живот и во својата кариера. Таа сега е фитнес тренње и новата ѕвезда на социјалните мрежи. Во продолжение ќе ви прикажеме неколку стари слики и куп нови од нејзиното ново јас.

 

 

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено