Дејвид Хагинс не е обичен седумдесетгодишен човек. Почнувајќи од осумгодишна возраст, вели тој, бил жртва на серија грабнувања од страна на вонземјани коишто продолжуваат до ден денес. Сега, како начин да се справи со овие искуства, овој жител на Њу Џерси ги документира овие грабнувања преку серија уметнички слики.

Ова е Дејвид Хагинс. Тој вели дека вонземјани го киднапирале во текот на целиот негов живот.

vonz01

Првото грабнување се случило кога имал осум години

vonz02

Блиските средби од трет вид продолжиле низ целиот негов живот. Хагинс сега има седумдесет години.

vonz03

„Ќе ми влезеа во собата и потоа ќе одлетавме.“ – вели Хагинс, опишувајќи ги неговите искуства.

vonz04

Тој дури вели дека неговата невиност ја изгубил со жена вонземјанин по име Крешент.

vonz05

И не само тоа, туку имал и деца со неа.

vonz06

Сега своите искуства ги меморира преку серија слики кои ќе бидат прикажани во документарниот филм посветен на него – Љубов и летачки чинии: Далечниот живот на Дејвид Хагинс.

vonz07

Покрај редовните средби со сиви вонземјани, Хагинс вели дека сретнал и раса на мали влакнести вонземјани и вонземјани инсекти.

vonz08

Хагинс се сретнува со вонземјанин инсект.

vonz09

Дали овие средби навистина се случиле останува мистерија, но дека тие настани се вистински за Хагинс нема никакво сомнение.

vonz10

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено