Вежбата не е тешка, а штом се уморите, дозволено е да правите паузи во текот на 4-те минути. Погледнете го видеото и сите на вежбање!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено