Снимките до безбедносната камера од еден супермаркет во Турција прикажуваат човек кој лута наоколу во локална продавница и делува како да е малку „нестабилен“. Тогаш во еден момент застанува ја тресе ногата и оп, нешто му испаѓа.

Секако како секој „совесен“ граѓанин Турчинот решава да си го сокрие изметот, но дури тогаш ситуацијата излегува од контрола. Продавачот доаѓа, а секако човекот се прави како да не знае што се случило. Да не беа безбедносните камери уште ќе го бркаа маалското куче…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено