Кога еднаш ќе удри и ќе го деконцентрира противникот, потоа задолжително следи серија од 5-6 силни шамари.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено