Човек работел во дом во Сиднеј и забележал стар и валкан фиксен телефон на ѕидот. Бидејќи му изгледал како да не е во функционална состојба решил да го отстрани од ѕидот. Сепак љубопитноста го натерала случајно да го отвори телефонот.

Сигурни сме дека се покајал по донесената одлука, бидејќи внатре го очекувало изненадување кои луѓето со слаб стомак не би можеле да го поднесат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено