Хорор филмовите не научија една многу важна работа… ѓаволот е во деталите. Сепак понекогаш „ѓаволот“ не е толку срамежлив. Ваков е случајот со куќата која ја купиле Крег и Лиза Спур, која не е толку суптилна за своето минато.

„Мојата сопруга и јас ја купивме оваа куќа без претходно да ја видиме. Имаше многу чудни работи. Не можев ниту да замислам што правел во неа претходниот сопственик.“, вели Крег. Погледнете што сѐ го пречекало семејството Спур во нивниот нов „топол дом“.

„Мора ви посакува слатки соништа“…

Јаже за бесење како лустер

Налепница прозорец

Осветлување

Прекрасниот двор…

Откако ги објавиле фотографиите луѓето се пошегувале на нивна сметка дека луќата е проколната и дека треба веднаш да си заминат, но некои од нив и навистина го мислеле тоа. Сепак Крег и Лиза решиле да ја уредат куќата.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено