Томас Едисон, татко на сијалицата, еднаш рекол дека за да измислите нешто добро потребна ви е „добра имагинација и еден куп ѓубре“.

Токму ова го направил и Јозеф Хершер, кој направил одлична верижна рекација која му го сервира десертот додека тој вечера. Тој вели дека ова е неговиот досега најкомплексен изум и дека му биле потребни 3 месеци за да го смисли и конструира.

Сподели на Facebook
пати видено