Разговараат двајца колеги од работа:
– Денес шефот ми соопшти две вести – добра и лоша. Со која да почнам?
– Со лошата.
– Ме избркаа од работа!
– А добрата?
– И тебе исто така! Ха, ха, ха!

Сподели на Facebook
пати видено