Воената демонстрација се изведуваше со ќорци, но сепак, кога некој ќе впери пушка во тебе и ќе почне да пука… Не е сеедно!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено