Комшијата во оваа зграда во Источна Германија веќе со години вака го продава својот домашен мед. Кому му треба мед, сам си зема тегла и остава пари во кутијата.

Парите стојат така и по цел ден и никој не ги краде, затоа што се на комшијата.

Сподели на Facebook
пати видено