За жал во денешно време, благодарение на Кинезите, не се прават вакви квалитетни алати. Не ретко се случува штрафот да е направен од поцврст метал отколку штрафцигерот.

cekan (1) cekan (2) cekan (3) cekan (4) cekan (5)

Сподели на Facebook
пати видено