Општо познато и прифатено во светот е жените да се сметаат за „послабиот пол“. Но, дали е навистина така? Доста често жените можат да нѐ воодушеват со својата сила и издржливост, а овие фотографии се дополнителна потврда за тоа.

Сподели на Facebook
пати видено