Каква врска најдоа со удирањето со секира по рбетниот столб и Господ, само тие си знаат. Важно има добровилци кои веруваат и церемонијата си се одвива во најдобар ред.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено