„Бев во мојата езерска колиба во Националниот Парк Окала, САД, кога забележав мечка на крајот од дворот. Решив да ја вклучам камерата на телефонот и да се прикрадам до неа.
Сум ја видел околу неколку пати пред тоа, па ја крстив „Кеш“, бидејќи целата е облечена во црно. Жал ми е што видеото не е со добар квалитет, но можете да ја чуете мечката како крцка со забите откако ќе се качи на дрвото.“

Мечката изгледа видела поголем будала и реши да се повлече :).

Сподели на Facebook
пати видено