„Левитаторот“ од Полска кој живее во Хрватска има „неверојатна“ техника која ќе ви ја покаже во секој момент, само почекајте и внимавајте да не „истресете“ од столчето од изненаденост.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено