После повеќе пати гледање, ќе забележите дека на сладоледот има картонче за да не капе, што е многу добра идеја.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено