Нема снег? Не е проблем! Вчера врнеше дожд :).
Блазе си им на децата кои во денешно време не седат по цел ден згрбавени пред компјутер туку имаат вистинско детство.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено