Ако не се качите, ќе треба да чекате уште некој саат, ако не и до наредниот ден. Па размислете како би се однесувале вие ставени во ваква ситуација, знаејќи дека ќе има луѓе кои ќе се туркаат да влезат први.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено