Карли Мекгилирај била на автопатот Стјуарт Касиар во Британска Колумбија на почетокот од оваа недела, кога наишла на две огромни гризли мечки.

Сепак мечките не ѝ обрнувале големо внимание затоа што си имале свои „нерасчистени сметки“ и решиле да се пресметаат директно на автопатот. Еве ја епската борба:

Сподели на Facebook
пати видено