Кој купувал компјутерски делови од кинески сајтови – знае. Јас еднаш си купив батерија за лаптоп која траеше цели 3 дена. Потоа се расипа.

Бонус: Уште еден купувач што се офајдил од кинески хард диск.

Она што всушност го добиваш е USB од 128GB, кое кога ќе се наполни почнува да врти до бесконечност бидејќи струјното коло „лаже“ дека има многу поголем капацитет.

Сподели на Facebook
пати видено