Во Америка си постои и официјален шампионат во овој спорт, а ние ви прикажуваме еден меч во траење од 5 минути. Се разбира, ВЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ за жестока содржина!

Сподели на Facebook
пати видено