Кликнете PLAY и имате отворена уста во следните неколку минути!

Австралијката Алекс Хирши, позната како „Supercar Blondie“, на својот популарен канал на Јутјуб го претстави футуристичкиот „BMW Vision Next 100“, најновиот прототип на германскиот бренд, кој има тело кое се чини дека има „живот“ во него, со движења слични на кожа од змија.

Сподели на Facebook
пати видено