Бизнисмен од Јута е фатен на видео како прска во лицето маж со ПП апарат затоа што не престанал да пуши цигара во близина на неговиот ресторан. Џон Брд човекот кој ја пуши цигарата го споделил видеото од него и бизнисменот Алекс Џејмисон кој поседува ресторан во бизнис центарот.

Според законите на Јута луѓето не смеат да пушат цигари 8 метри од бизнис објекти. Џон смета дека Алекс извршил физички напад и најмил адвокат за да го тужи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено