Толку мало а толку паметно. Да поледнеме како смисли да се симне од креветот а да не се повреди.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено