Кога мајката Ивет (25) видела дека на ист ден со бебето Дилан се родил и булдогот Фарли, знаела дека тоа е знак. Сега бебето и кучето живеат како браќа и се учат заедно. Дури и спијат заедно.

01

02

03

04

05

06

07

08

09
Но Дилан ужива да поминува време заедно и со другите членови на семејството.
10

Сподели на Facebook
пати видено