Да бидеме искрени, секој од нас сонувал да лета барем еднаш во животот. Параглајдерот Жан-Батист Шандалиер ни покажува како тоа чувство може да изгледа во реалниот живот. Повелете на една прошетка со параглајдер низ светот, од француските Алпи до брегот на Јужна Африка.

Сподели на Facebook
пати видено