Жената ме прати до аптеката за да земам од „апчињата што помагаат за ерекција“. Тоа ме поднавреди, но смислив како да ѝ вратам. Не можам да ви го опишам изразот на нејзиното лице, кога се вратив со апчиња за слабеење.
P.S. Кога ќе ме пуштат од интензивна, ќе мора да си најдам стан…

Сподели на Facebook
пати видено