Англичанките навистина немаат среќа. Британска компанија за вибратори им порача на своите клиентки да ги вратат вибраторите бидејќи можат да бидат опасни по прекумерна употреба. Станува збор за моделот „Black Power Wand“ присутен во сите 140 продавници на фирмата. Тие гарантираат дека има исклучтелно малку инциденти. Имено, со тек на време е можно некои жици да се соголат, но за целосна безбеднот порачуваат сите магични прачки да се вратат во продавниците и да бидат заменети со друг модел на вибратор по избор.

vib03

Секоја оштетена дама ќе си добие ваучер или враќање на парите до последен цент.

vib04

Сподели на Facebook
пати видено