Да се добие добра фотографија бара многу работа – потребна ви е добра идеја, професионален фотограф, куп асистенти и куп реквизити за да добиете импресивни фотографии. Сепак, сите овие работи обично остануваат зад сцената.

Американскиот фотограф Гео Леон е еден од оние што решија да ги покажат не само своите последни ремек-дела, туку и процесот на нивното создавање. И знаете што? Можете да ги користите неговите идеи и да направите незаборавна фотографија.

 

Сподели на Facebook
пати видено