Како и многу други современи родители, така и мајката Марис Елизабет си поставила камера за да го гледа својот син во секое време.

Една ноќ мајката се разбудила и се преплашила кога видела дека до нејзиното дете има некаков дух.

Се испоставило дека бебето во спиењето го извлекло чаршавот од душекот, на кој имало налепница со бебе.

Сподели на Facebook
пати видено