Тоа што го направи со столот е неверојатно и ретко кој човек може да го направи истото. Браво!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено