Мажот ѝ се јавува на жената:
– Мила, ти треба ли нешто?
– Да, сакам да ме гушнеш, да ми кажеш дека ме сакаш, дека никогаш нема да ме напуштиш!
– Добро ај ќе го преформулирам прашањето: Мила, ти треба ли нешто од Веро?

Сподели на Facebook
пати видено