Во еден фризерски салон во Албанија берберот развил необична техника на стрижење со запалка. Којзне колку глави запалил додека ја учел техниката :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено