Навистина не знам за што се подготвува овој човек, но ако некој го навредил порано, тогаш подобро сторителот да почне да беа, без да гледа назад.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено