Ако композицијата е ремек дело, ќе звучи добро отсвирена на било каков инструмент, во било каков стил. Еве доказ.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено