Вработениот во продавницата не почнува прв, но ако некој го нападне, не му прави разлика што е двојно поголем од него.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено