Островот се вика Бедара, се наоѓа само на 10 километри од градот Мишн Бич и е едно од ретките рајски места на планетата, недопрени од човекот.

На островот има 15 куќички за туристи, а во една од нив која излегува точно на плажа би бил сместен и идниот чувар. Платата е 450 долари неделно за вкупно 15 работни часа.

Сподели на Facebook
пати видено