Венчавка…
Попот:
– Ако некој има нешто против овој брак, нека каже сега или нека молчи засекогаш.
Се слуша уплашен глас:
– Јас…
Попот:
– Ти да молчиш! Ти си младоженецот!

Сподели на Facebook
пати видено