Возачите кои возеа на автопатот I-285 во Атланта едноставно не можеле да им поверуваат во нивните очи. Парите биле расфрлани на патот и сите возачи запреле за да си соберат што е можно повеќе. Причината зошто оваа огромна сума пари беше на патот сѐ уште е непозната.

Сподели на Facebook
пати видено