Тој упорен, а оваа ги користи сите познати и непознати техники на одбивање. Уште на крај да му речеше „Не сакам да си го расипеме другарството“ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено