Човекот има импровизирани кукли кои ги управува со нозете, а во исто време им пее и тропа со раката. Камасутрата никогаш не изгледала посмешно :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено