Словачкиот инженер и иноватор Стивен Клајн го покажа во јавност својот најнов проект, насловен како Аеромобил 2.5. Овој револуционерен изум може да му даде на својот сопственик целосна слобода на движење, и на земјата и на небото.
aeromobil_01 aeromobil_02 aeromobil_03 aeromobil_04 aeromobil_05

Сподели на Facebook
пати видено