Можеби на прв поглед седиштата во авионите ни изгледаат прилично удобни. Но, сепак на долги релации луѓето стануваат изморени и желбата за сон може да го надвладее и стравот од летање.

Бирут Бикелте неодамна прв пат патувала со авион на долга релација и на своја кожа почувствувала што значи „Аеро Сутра“. Таа вели дека открила различни „пози“, но очигледно е дека нема големо задоволство во нив, а овие илустрации го покажуваат тоа.

 

Сподели на Facebook
пати видено