Постои мислење дека жените се поспособни за мултитаскинг од мажите. И ова не е изненадувачки, бидејќи во исто време треба да бидете свесни за различни настани и во исто време да се борите против искушенијата.

На пример, под никаков изговор дека не гледате во фрижидер, ако дојдете во кујната за да пиете чаша вода; да размислите сто пати пред да ја промените фризурата и да не заборавите внимателно да го следите личниот живот на познатите ергени, секогаш да знаете на што друго можете да сметате. И на крајот на статијата ќе најдете бонус, кој за само 3 минути ќе ви остави насмевка која ќе си ја носите цел ден.

Една жена точно знае кој може да ја направи среќна.

И знаат како да најдат позитивна страна во секоја ситуација

Како што покажува практиката, старите коски стануваат потешки.

И главниот искушувач секогаш се крие во фрижидерот.

Жената знае како треба да и биде „несредено“ по дома

Како и што се тоа нескромни желби

Но, немојте да мислите дека убавите дами можат сѐ да испланираат

Расположението може да се смени во секоја минута

И најважната женска тага – познати, но венчани убавци

БОНУС: Еве како изгледа траги-комичното секојдневие на една жена

Сподели на Facebook
пати видено