81-годишниот Мекој прави салто наназад во базен, додека помладите го гледаат зачудено. „Супер-дедото“ од Атланта, САД, има навика вака да го прославува 4-ти јули. Тој во 2016 година исто така направил салто наназад со помош на неговите внуци.

Пријателите за Мекој велат дека е: „Најсилниот човек што некогаш го познавале.“

Сподели на Facebook
пати видено