Човек со ваков талент ретко се раѓа! Баба Натали не сака слава, едноставно сака да создава музика и да свири. Ова дело што ќе го слушнете, маестрално отсвирено од нејзините вешти стари раце, е нејзина авторска, до сега неиздадена композиција, која ја напишала кога имала 13 години.

Сподели на Facebook
пати видено