8. Полеко бе, тиа гашчи са ми нови!
7. Ајде, лапај го като банан!
6. Вдигни го сам, че скоро се лакирах…
5. Ајде свршавај, че почна турскио сериал!
4. Леко бе, обрка дупките!
3. Јаж на бате Весо голјамото месо!
2. Не плју в таја чаша, утре вода ше пија от неја, бе!
1. Наклони го малко бе, опрска ми тапетите!

Сподели на Facebook
пати видено