Момчево прекарот го добило според филмот на Спилберг за ајкулата која јаде луѓе. Причината за тоа е ретката медицинска состојба со забите на малиот Сак Браун, кога новите заби веќе растат во втор ред, а и млечните цврсто си стојат на местото.

v (1)

v (2)

v (3)

v (4)

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено